Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Kringkampioen kring Reggedal Z1 dressuur

De KNHS-Witte Van Moort Paradressuur Trophy ging in Hellendoorn van start met de eerste cyclus. In de gecombineerde Grade IV en V zegevierde Frank met zijn Sandreo-zonen Alphaville N.O.P. en Guetta. Op de locatie van zijn thuisvereniging was hij onverslaanbaar.

Lees meer

Thijmen crost met Chester voor Hippolon ten bate van Villa Joep

Thijmen heeft met zijn vrienden Daan Podt en Wessel Lemmers meegedaan aan de Hippolon voor Villa Joep. Villa Joep is hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Tijdens deze eerste editie van de Hippolon in Hellendoorn was de opkomst van deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en toeschouwers groot en hun inzet hartverwarmend.

Lees meer

Frank wint 5 uit 5 proeven

Frank moest flink aanpoten vandaag in Raalte, waar naast Subtop ook kadervorming voor de para-dressuur op het programma stond. Hij reed met drie verschillende paarden vijf proeven die hij allemaal op zijn naam scheef.

Lees meer

Wereldruiterspelen gigantische transportopgave

Het grootste commerciële transport van paarden via de lucht naar de Verenigde Staten voor deelname aan de Wereldruiterspelen vergt een enorme transportopgave om alle paarden en goederen van de deelnemers uit 70 landen naar Amerika te transporteren.

Lees meer

Winnend Grand Prix-debuut

Het Grand Prix-debuut zit er op voor Frank en de Jazz-zoon VarioHippiQue’s Wise Guy. Op de Suptop-wedstrijd in Houten behaalde Frank 64,24% en won daarmee de zware tour rubriek.

Lees meer

Meer informatie?

Neem gerust contact op!