Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Gouden hattrick op EK

Wauw, wauw, wauw! Niet één, niet twee, maar drie keer goud! Wat een geweldige week was het in Rotterdam! Uniek, bijzonder en ongelofelijk. Voor het eerst tripple goud op een kampioenschap en het was geweldig om de derde medaille te winnen terwijl en zóveel vrienden en bekenden er waren om te supporteren.

Lees meer

Sponsor in de spotlights: Equipe

Hoe goed je ook voor je paard zorgt, het blijft een levend wezen en daarmee gelijk ook kwetsbaar voor verschillende aandoeningen. De wereld van paardenverzekeringen is ingewikkeld, daarom is het fijn dat je bij Equipe advies krijgt over wat het beste bij jouw situatie past.

Lees meer

Sponsor in de spotlights: Casco

Veiligheid voor alles! Gelukkig mag Frank al jaren Casco tot een van zijn trouwe sponsors rekenen en met hun helmen rijdt hij zijn paarden niet alleen heel veilig, maar ook comfortabel en in stijl. Casco; the Style of Protection!

Lees meer

Almelose Ruiterdagen 2019

De Almelose Ruiterdagen 2019 zitten er weer op, het blijft een fantastisch evenement om te rijden. Frank nam deel met Guetta in de klasse Z2 en wist in de finale een tweede plek in de wacht te slepen!

Lees meer

Meer informatie?

Neem gerust contact op!